Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук має намір реконструювати приміщення та прилеглі території палацу Потоцьких

25 червня 2016 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук заявив про намір реконструювати приміщення та прилеглі території палацу Потоцьких та зробити з нього молодіжний культурно-мистецький центр.
Архів
Сказано 25 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/news/oleg-goncharuk-mayemo-zrobiti-vse-dlya-togo-shob-teritoriya-palacu-potockih-stala-molodizhnim-kulturno-misteckim-centrom
  • http://versii.if.ua/novunu/chi-povernut-frankivskiy-palats-pototskih-u-vlasnist-mista/
  • Лист заступника міського голови

Результат

За словами очільника ОДА Олега Гончарука Станом на 10 травня 2017 року знаходиться у приватній власності мільярдера Олега Бахматюка, який готовий передати весь комплекс передати місту. Наразі йде робота над вирішенням юридичних питань.

За інформацією Івано-Франківської міської ради від 11 вересня 2018 року комплекс палацу з брамами на вул. Шпитальна, 5 в м. Івано-Франківську переданий у комунальну власність територіальній громаді міста на підставі договору пожертви. Право користування об'єкту закріплене за комунальним підприємством. Підприємством замовлено виконання попередніх робіт з реставрації комплексу, на які виділено кошти з бюджету міста.

Обласна влада не проводила роботи пов'язані з реконструкцією, коли об'єкт знаходився у приватній власності та не проводить їх до тепер, адже територією палацу після передачі займається та виділяє кошти місцева влада.