Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мацола запевнив, що ГО «Інститут солідарності громад» оголосить конкурс грантів, спрямованих на придбання меблів та обладнання в установи округу

18 липня 2016 року народний депутат України Роман Мацола запевнив, що гарантовано, його ГО «Інститут солідарності громад» найближчим часом оголосить конкурс грантів, де пріоритетними для фінансування будуть проекти, спрямовані на придбання меблів та обладнання у згадані установи: будівлі Городищенського будинку культури для розташування додаткової групи дошкільного навчального закладу “Сонечко” у с. Городище, Шепетівського району; приміщення ДНЗ «Дружба», ДНЗ в школі №7, ДНЗ «Зіронька» у Понінці та ДНЗ у с.Буртин.)
Виконано
Сказано 18 липня 2016 р.

Джерело

  • http://matsola.org.ua/2016/07/18/roman-matsola-na-infrastrukturu-dlya-ditej-dodatkovo-zalucheno-bilshe-12-miljoniv/
  • http://matsola.org.ua/2017/01/16/zvit-pro-robotu-narodnogo-deputata-ukrayini-matsoli-romana-mikolajovicha-za-2016-rik/

Результат

16 січня 2017 року народний депутат України Роман Мацола у звіті про роботу за 2016 рік зазначив, що у 2016 році громадська організація «Інститут солідарності громад» провела другий конкурс мікрогрантів, в рамках якого реалізовано 64 соціальні проекти на загальну суму близько 1,8 мільйона гривень. В тому числі проведені роботи у Городищенському будинку культури для розташування додаткової групи дошкільного навчального закладу «Сонечко» у с. Городище, Шепетівського району; приміщені ДНЗ «Дружба», ДНЗ в школі №7, ДНЗ «Зіронька» у Понінці та ДНЗ у с.Буртин.

ВИСНОВОК: у 2016 році в рамках конкурсу мікрогрантів було профінансовано 64 проекти, на загальну суму в 1.8 млн грн. Зокрема, оновлюючі роботи були проведені і по вищезазначеним об'єктам.