Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Спориш пообіцяв сприяти розвитку інфраструктури населених пунктів свого округу

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №15 Іван Спориш у своїй передвиборній програмі пообіцяв сприяти розвитку інфраструктури населених пунктів свого округу.
Виконано
Сказано 24 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12470
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12470
  • Лист голови Томашпільської районної державної адміністрації Олександра Закорченного від 8 лютого 2017 року
  • Лист заступника голови Шаргородської районної державної адміністрації Миколи Гавліцького від 8 лютого 2017 року
  • Лист голови Чернівецької райдержадміністрації Олега Антонюка від 8 лютого 2017 року
  • Лист першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації Віталія Побережника від 9 лютого 2017 року
  • Лист голови Холодівської сільської ради Юрія Деркача від 13 лютого 2017 року
  • Лист голови Шпиківської селищної ради Миколи Крисько від 14 лютого 2017 року
  • http://vinnytsia.solydarnist.org/?p=6445

Результат

В липні 2016 року депутат направив запит до Міністерства культури щодо виділення коштів для будівництва сучасного будинку культури в селі Високе.

У відповідь на наш запит в лютому 2017 року голова Томашпільської районної державної адміністрації Олександр Закорченний повідомив, що за сприяння Івана Спориша в минулому році відбулась реалізація інфраструктурного проекту по будівництву класів (автосправа) та благоустрою території школи на 1296 учнів в смт Томашпіль.

В свою чергу, заступник голови Шаргородської РДА Микола Гавліцький повідомив про сприяння депутата минулого року в реалізації проекту по добудові школи в селі Зведенівка – із державного бюджету було залучено кошти у вигляді відповідної субвенції.

Голова ж Чернівецької райдержадміністрації Олег Антонюк відповів, що за сприяння Спориша було проведено реконструкцію будівлі шкільної їдальні Чернівецької ЗОШ №1, ремонт будинку культури в селі Володіївці.

Перший заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Віталій Побережник повідомив, що у 2016 році завдяки нардепу було розпочато реконструкцію будівель поліклініки під дитячий садок в смт Шпиків.

Згідно листа голови Холодіївської сільської ради Тульчинського району Юрія Деркача в реалізації інфраструктурних проектів, реалізованих з 2014 року по теперішній час, Іван Спориш участі не брав. Натомість, голова Шпиківської селищної ради Микола Крисько повідомив, що в 2016 році за сприяння останнього було надано субвенцію із Держбюджету в сумі 2,5 мільйонів гривень.

21 листопада для уточнення статусу обіцянки нами було направлено запит народному депутату.

Наприкінці січня вказаний запит було направлено повторно.

Пізніше в ході робочої зустрічі до парламентарія звернувся міський голова Шаргорода з проханням посприяти у розробці проекту з добудови дитсадка №3.

У червні 2018 року Іван Спориш спільно з головою Шаргородської РДА Катериною Кедик відвідав лікарню, на ремонт якої за сприяння депутата було виділено 2 мільйони гривень.

Обіцянка може вважатися "Виконаною".