Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Спориш пообіцяв сприяти виконанню програми з забезпечення питною водою населених пунктів свого округу

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №15 Іван Спориш у своїй передвиборній програмі пообіцяв сприяти виконанню програми з забезпечення питною водою населених пунктів свого округу.
Не виконано
Сказано 24 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12470
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12470
  • Лист заступника голови Шаргородської районної державної адміністрації Миколи Гавліцького від 8 лютого 2017 року
  • Лист голови Чернівецької райдержадміністрації Олега Антонюка від 8 лютого 2017 року
  • Лист першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації Віталія Побережника від 9 лютого 2017 року
  • Лист голови Холодівської сільської ради Юрія Деркача від 13 лютого 2017 року
  • Лист голови Тульчинської міської ради Валерія Весняного від 15 лютого 2017 року

Результат

У відповідь на наш запит в лютому 2017 року заступник голови Шаргородської районної державної адміністрації Микола Гавліцький повідомив, що у 2015 році на конкурсній основі за рахунок коштів обласного бюджету по програмі «Питна вода» було проведено капітальний ремонт існуючого водопроводу по вулицях Жовтнева, Зарічна села Мурафа. Під час участі в конкурсі та реалізації проекту потреба в допомозі народного депутата не виникала.

В свою чергу, голова Чернівецької райдержадміністрації Олег Антонюк повідомив про щорічне проведення капітальних та поточних ремонтів водогінних мереж із заміною водогінних труб за рахунок коштів місцевого бюджету. Чернівецькою селищною радою розроблено інвестиційний проект по реконструкції водогону в смт Чернівці на суму 1403 тисячі гривень. Проект реконструкції водопроводу вартістю 297,3 тисяч гривень селищною радою в 2016 році було подано для участі в конкурсі, який пропонувався до фінансування за рахунок програми «Питна вода».

Перший заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Віталій Побережник повідомив, що за сприяння Івана Спориша у 2016 році було завершено будівництво водозабору в місті Тульчин, яке розпочалося в 2007 році.

Згідно листа голови Холодівської сільської ради Тульчинського району Юрія Деркача стало відомо, що заходи щодо забезпечення питною водою населення не вживалися.

Голова Тульчинської міської ради Валерій Весняний повідомив, що за сприяння парламентарія з Фонду регіонального розвитку було виділено 5 мільйонів гривень на завершення будівництва Суворовського водогону до міста Тульчин.

21 листопада для уточнення статусу обіцянки нами було направлено запит народному депутату.

Наприкінці січня вказаний запит було направлено повторно.

14 червня 2019 роки ми повторно відправили запит нардепу.

Оскільки редакція "Слово і Діло" так і не отримала відповіді на всі запити до народного депутата щодо уточнення статусу даної обіцянки, вона отримує статус "Не виконано".