Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сприяти зменшенню терміну видачі дублікатів студентських квитків до двох – трьох тижнів

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник повідомив, що відомство сприятиме зменшенню терміну видачі дублікатів студентських квитків до двох – трьох тижнів. «Чому на друк йшов такий тривалий час? Тому що багато років цим займалася приватна структура, яка не поспішала друкувати, доки не набереться достатня кількість замовлень… Думаю, що в цьому році ми змінимо порядок і змусимо тих, хто і раніше займався друком квитків, зменшити термін видачі дублікатів хоча би до двох – трьох тижнів від моменту одержання заявки від вищого навчального закладу», – зазначив Дмитро Табачник.
Не виконано
Сказано 6 вересня 2011 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=244510492&cat_id=244276429
  • Відповідь Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на запит організації

Результат

Згідно відповіді Міністерства науки і освіти, процедура замовлення та виготовлення студентських квитків здійснюється відповідно до наказу Міністерства науки і освіти від 13.08.2007 № 735, тобто практично сам процес видачі дублікатів залишився без змін.

Крім того, відбуваються окремі випадки затримки з видачею дублікатів студентських квитків, причиною яких є певні технічні проблеми, в тому числі й затримка у складанні списків студентів.