Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Лабазюк пообіцяв допомогти у вирішенні питання з виділенням земельних ділянок учасникам АТО у Хмельницькому районі

29 лютого 2016 року народний депутат Сергій Лабазюк під час зустрічі з громадами Хмельницького району пообіцяв допомогти у вирішенні питання виділення земельних ділянок учасникам АТО.
Архів
Сказано 29 лютого 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/SergiyLobazyuk/posts/1706102336297624
  • 1

Результат

Лист - відповідь Хмельницької міської ради від 16 березня 2017 року свідчить, що згідно інформації наданої Відділом звернень та діловодства Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, з лютого 2016 року було зареєстровано лише одне звернення депутата України Лабазюка С.П. від 30.05.2016 року №3411-05/16 щодо виділення громадянину Іваху В.А., батьку загиблого учасника АТО, земельної ділянки для ведення садівництва, для індивідуального дачного будівництва на "території мікрорайону “Книжківці” міста Хмельницького, села Олешин Хмельницького району, села Ружичанка Хмельницького району.

На вищезазначене звернення Управлінням земельних ресурсів та земельної реформи Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів була надана відповідь, що на території м. Хмельницького земельні ділянки для ведення садівництва входять до складу раніше створених садівничих товариств (кооперативів). В управлінні земельних ресурсів та земельної реформи відомості шодо наявності вільних земельннх ділянок для ведення садівництва на території міста Хмельницького відсутні.Генеральним планом міста Хмельницького не передбачено нові земельні ділянки для ведення садівництва, ні як окремо розміщених земельних ділянок, ні як масиву (кооперативу) в цілому. Земель для індивідуального дачного будівництва на території міста Хмельницького генеральним планом міста Хмельницького також не передбачено.

Враховуючи вищезазначене, виділити земельну ділянку для ведення садівництва та для дачного будівництва території мікрорайону “Книжківці” міста Хмельницького не є можливим.

Крім того було повідомлено, що до повноважень структурних підрозділів Хмельницької міської ради належить розгляд питань щодо земельних ділянок розташованих лише на території міста Хмельницького.

Для отримання інформації стосовно виділення земельної ділянки для ведення садівництва, для індивідуального дачного будівництва на території села Олешин Хмельницького району та села Ружичанка Хмельницького району було рекомендовано звернутися в Олешинську сільраду та Ружичанську сільраду відповідно.

Таким чином, дана обіцянка переноситься у розділ "архівні" обіцянки. Не дивлячись на те, що депутат звертався в міську владу, але враховуючи вищезазначене, виділити земельну ділянку для ведення садівництва та для дачного будівництва території мікрорайону “Книжківці” міста Хмельницького не було можливим.