Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Єфімов обіцяє найближчим часом вирішити питання введення електронного документообігу в Краматорську при наданні житлово-комунальних субсидій

12 лютого 2016 року народний депутат України Максим Єфімов пообіцяв найближчим часом вирішити питання введення електронного документообігу в Управлінні праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради при наданні субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, та відміни обов'язкового документального підтвердження в паперовому вигляді.
Виконано
Сказано 12 лютого 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1711262665786248&id=100007075938125
  • Лист помічника народного депутата Максима Єфімова № 01-16/13нд від 25 березня 2016 року

Результат

В своєму листі від 25 березня 2016 року помічник народного депутата Максима Єфімова Ольга Ворощук повідомила, що за сприяння парламентарія електронний документообіг в Управлінні праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради було введено. Після зустрічі народного депутата з представниками УПСЗ питання отримання в електронному вигляді від фіскальної та реєстраційної служби підтверджуючої інформації про заявника було вирішено позитивно. Крім того, за ініціативи Максима Єфімова в даний час проводиться модернізація та налагодження програмного комплексу «Житлові субсидії».