Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов запевнив, що фракція партії "УКРОП" підтримуватиме на посаду секретаря міської ради Каміля Примакова

27 листопада 2015 року новообраний міський голова Дніпропетровська Борис Філатов пообіцяв, що фракція партії "УКРОП" підтримуватиме на посаду секретаря міської ради голову Дніпропетровської міської організації партії "БПП-"Солідарність" Каміля Примакова.
Виконано
Сказано 27 листопада 2015 р.

Джерело

  • http://dnepr.comments.ua/news/2015/11/27/144417.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=jUiwQImtkK8
  • https://www.facebook.com/filatovborys/posts/472974572887270

Результат

29 грудня 2015 року в будівлі Амур-Нижньодніпровського райвиконкому відбулася виїзна сесія Дніпропетровської міської ради, на якій були присутні 35 депутатів міськради, На сесії в повному складі були присутні фракції "Опозиційного блоку" і "Громадської сили", а також частина депутатів від Блоку Петра Порошенка "Солідарність". 33 депутати підтримали призначення Загіда Краснова на посаду секретаря Дніпропетровської міськради. В цей же день Борис Філатов підписав рішення сесії.

Пізніше міський голова заявив, що фракція "УКРОП" в міській раді та він особисто виконали всі політичні зобов'язання перед своїми політичними партнерами. Філатов вніс на посаду секретаря міської ради кандидатуру депутата від «БПП-Солідарність» Примакова. І другий раз вже депутати фракції «УКРОП» у повному складі висунули цю ж кандидатуру. Але рішення не набрало голосів.