Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко пообіцяв допомогти жительці Компаніївки забезпечити її сина ендопротезом

13 січня 2016 року під час особистого прийому громадян голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко пообіцяв допомогти жительці Компаніївки, яка звернулася до нього з проханням забезпечити її сина ендопротезом.
Архів
Сказано 13 січня 2016 р.

Джерело

  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2016/13011602.html
  • Лист заступника голови керівника апарату ОДА С. Лобанової
  • Лист перший заступник голови ОДА С.Коваленка

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 20 квітня 2016 року, голова облдержадміністрації роз'яснив заявниці механізм виділення ендопротезів, зазначивши, що у Кіровоградській обласній лікарні її сина занесено до реєстру для виділення ендопротезу. Зазначені ендопротези закуповуються за державні кошти. На даний час у Кіровоградській обласній лікарні такі ендопротези відсутні, їх надходження очікується до кінця поточного року. Сина заявниці буде забезпечено ендопротезом кульшового суглобу, при їх надходженні, Також голова обласної державної адміністрації доручив директору департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації тримати зазначене питання на особистому контролі.

6 грудня 2016 року перший заступник голови ОДА С.Коваленко повідомив, що житель м. Компаніївки проконсультований співробітником ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України» м. Києва доктором медичних наук Бабко А.М., яким запропоновано від ендопротезування кульшового суглобу утриматись. Провести артроскопію, консервативне лікування в умовах інституту. Мама хворого та хворий дали згоду на таке лікування.