Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Андрієвський пообіцяв, що в 2016 році розпочнеться будівництво нової школи в Солом'янському районі Києва

18 січня 2016 року народний депутат України Дмитро Андрієвський заявив, що 2016 року у Солом'янському районі Києва заплановано розпочати будівництво нової школи на розі вулиць Лебедєва-Кумача та Яблонської.
Виконано
Сказано 18 січня 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=49668
  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/dmitro-andr-vskii-prov-v-priiom-gromadian-razom-z-deputatom-ki-vradi-vii-sklikannia-ruslanom-kis-lem
  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/fundament-novo-shkoli-na-roz-vulitc-lebed-va-kumacha-tetiani-iablonsko-vzhe-zakladeno-dmitro-andr-vskii

Результат

30 червня 2016 року народний депутат України Дмитро Андрієвський заявив, що до кінця 2016 року планує завершити будівництво нової сучасної школи на розі вул.Лебедєва-Кумача і Тетяни Яблонської. Вже закладений фундамент, ведуться будівельні роботи.У новій школі також буде здійснено благоустрій та озеленення території.

11 листопада 2016 року згідно телефонної розмови з помічником - конультантом народного депутата України Дмитра Андрієвського стало відомо, що будівництво нової школи в Соломьянському районі Києва на розі вулиць Лебедєва-Кумача та Яблонської триває в динамічному темпі. До кінця 2016 року планується добудувати фасад та повністю закінчити зовнішні роботи. Передбачається закінчити будівництво до нового навчального року - 2017.