Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв, що з 2016 року розпочнуть відновлювати військову інфраструктуру в кількох райцентрах області

7 жовтня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв, що в 2016 році розпочнуть відновлювати військову інфраструктуру у Борщові, Чорткові, Теребовлі, Кременці.
Виконано
Сказано 7 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/103760.htm
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/113112.htm
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/114138.htm
  • https://www.youtube.com/watch?v=CBGOLtQP-ww
  • Лист заступника голови Тернопільської ОДА Валова Олега Володимировича
  • http://www.gazeta1.com/statti/stepan-barna-vidnovlennya-vijskovyh-chastyn-odyn-iz-vazhlyvyh-priorytetiv-roboty-ternopilskoyi-oda-derzhavy/

Результат

10 лютого 2017 року Степан Барна розповів, що відновлення занедбаних військових частин – один із важливих пріоритетів у роботі Тернопільської ОДА. На території області таких частин 4: в Теребовлі, Чорткові, Бережанах та Кременці. Спочатку почали ремонт Теребовлянської частини. За сприяння МОУ місцева влада відновила загорожу по периметру частини, встановила нові котли опалення, підключила її до каналізаційної мережі, замінила вікна та дах у казармах. Також виконано низку робіт в Чорткові та Бережанах. Барна додав, що ОДА клопотатиме перед Міноборони про додаткове фінансування для завершення ремонтуу військових містечках.

ВИСНОВОК: протягом 2016 року на території Тернопільської області почався процес реконструкції занедбаних військових частин.