Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв відремонтувати приміщення пральні Залучанського будинку-інтернату

13 жовтня 2015 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук запевнив, що обласна та районна влада допоможуть відремонтувати приміщення пральні Залучанського будинку-інтернату, а також оновити асфальтне покриття для прогулянок дітей.
Виконано
Сказано 13 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/news/oleg-goncharuk-z-robochoyu-poyizdkoyu-vidvidav-snyatinskij-rajon
  • Лист Першого заступника голови Івано-Франківської ОДА Сергія Басараба
  • Лист заступника голови Івано-Франківськох ОДА Ярослава Паранюка
  • Лист заступника голови Івано-Франківської ОДА Ігоря Пасічняка
  • Лист заступника голови ОДА
  • Лист Івано-Франківської ОДА

Результат

За інформацією Іфано-Франківської ОДА від 30 серпня 2017 року кошти на проведення ремонтних робіт приміщення пральні та оновлення асфальтного покриття для прогулянок дітей Залучанського будинку-інтернату в поточному році не виділялись.

За інформацією Івано-Франківської ОДА станом на 4 вересня 2018 року ремонт приміщення пральні Залучанського дитячого будинку-інтернату проведено в повному обсязі. На що витратили 966 тис. грн. На оновлення асфальтного покриття кошти не виділялись, роботи не проводились.

Станом на 25 квітня 2019 року, за інформацією Івано-Франківської ОДА, було виділено 400 тис. грн на ремонт асфальтного покриття на території Залучанського дитячого будинку-інтернату. Враховуючи те, що голова Івано-Франківської ОДА сприяв виділенню даних коштів відповідно до своєї обіцянки, в 2018 році були проведені обіцяні ремонтні роботи приміщення пральні та те, що Олег Гончарук відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації" №2646-VIII не буде мати надалі відповідних повноважень для продовження реалізації обіцянки в повній мірі, вона отримує статус виконаної.