Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович обіцяє реалізувати проект з будівництва сміттєпереробного заводу

30 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Кіровограда Андрій Райкович у своїй передвиборчій програмі "Десять пріоритетів для міста" обіцяє реалізувати проект з будівництва сміттєпереробного заводу.
Не виконано
Сказано 30 вересня 2015 р.

Джерело

  •  Передвиборча програма
  • https://gre4ka.info/suspilstvo/38021-minrehion-pidtrymav-proekt-stvorennia-u-kropyvnytskomu-smittiepererobnoho-zavodu
  • https://kr.depo.ua/ukr/kr/u-kropivnickomu-ne-pochali-buduvati-smittyepererobniy-zavod-cherez-sumnivi-horvatskih-investoriv-20180823826378
  • https://rk.kr.ua/maizhe-dva-milioni-evro-na-degazatsiju-vidhodiv-jak-u-kropivnitskomu-virobljatimut-elektroenergiju-zi-smittja-foto

Результат

20 червня 2019 року в інтерв'ю онлайн-виданню "Рідний край" секретар міської ради Андрій Табалов розповів про ситуацію щодо будівництва заводу.

"Я вивчав питання з приводу будівництва сміттєпереробного заводу у Кропивницькому. Поки немає реальних інвесторів, які б збудували його тут. Треба розуміти, що для цього необхідні значні кошти. На сьогодні єдиний вихід – дегазація", – повідомив Андрій Табалов. Тож, оскільки реалізація проєкт з будівництва сміттєпереробного заводу так і не втілилася у життя, обіцянка отримує статус не виконано.

Станом на 3 серпня 2017 року Мінрегіон підтримав проект створення у Кропивницькому сміттєпереробного заводу. Та міська влада Кропивницького не поспішає його реалізовувати. Представники Кіровоградської ОДА кажуть, що вже давно запропонували місцевій владі свою допомогу та алгоритм дій. В той час як заступник міського голови Олександр Мосін стверджує, що проект ще в роботі і потребує відповідних вихідних даних та опрацювання на рівні різних щаблів влади. Таким чином, роботи по реалізації проекту створення сміттєпереробного заводу у Кропивницькому свідомо затягуються місцевою владою.

Станом на 23 серпня 2018 року у Кропивницькому не почали будівництво сміттєпереробного заводу. Підприємство не встигає розпочати будівництво через 5 місяців і просить подовжити термін до 12.