Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус планує провести реконструкцію будівлі Народного дому "Княгинин"

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяє проведення реконструкції будівлі Народного дому "Княгинин".
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • http://www.mvk.if.ua/news/24908/
  • http://www.mvk.if.ua/news/24908/
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • Лист начальника управління культури Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Мирослава Петрика
  • http://www.mvk.if.ua/uploads/files/dz230715-1.pdf

Результат

Згідно з Програмою економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська на 2014 рік, проведення реконструкції будівлі Народного дому "Княгинин" заплановано на поточний рік.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, в 2014 році проект реконструкції Народного дому "Княгинин" пройшов відбір у Всеукраїнському конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування, який передбачає співфінансування реконструкції будівлі трьома джерелами: міський бюджет - 1320 тис. грн., обласний бюджет - 200 тис. грн. та центральний бюджет - 980 тис. грн. Станом на 12 січня 2015 року відомо, що обласний бюджет передбачив потрібні кошти.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 9 червня 2015 року, на проведення реконструкції будівлі Народного дому "Княгинин" у 2015 році було передбачено 1200,00 тис. грн з міського бюджету і 200 тис. грн з обласного бюджету. Проте, у травні місяці 1000,00 тис. грн (1 млн. грн) було переведено на інші потреби. Отже, залишилось всього 400 тис. грн. На даний час завершується експертиза проекту, після чого буде оголошено тендер на проведення робіт, а після проведення тендеру розпочнуться роботи. Орієнтовно це буде в другій половині 2015 року.

За інформацією телефонної розмови від 8 вересня 2015 року з заступником начальника управління культури з господарських питань Івано-Франківської міської ради Коником М.М., товариство з обмеженою відповідальністю "Трейд Захід Буд" перемогло у тендері на проведення реконструкції будівлі Народного дому "Княгинин". ТзОВ "Трейд Захід Буд" найближчим часом розпочне роботи з реконструкції будівлі Народного дому "Княгинин". Як результат реконструкція будівлі Народного дому "Княгинин" розпочинається на завершенні каденції Віктора Анушкевичуса, обіцянка про реконструкцію була зафіксована 19 жовтня 2010 року.