Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал запевнив, що на прибудинкових територіях вул. Манастирського встановлять дитячі майданчики

12 жовтня 2015 року міський голова Тернополя Сергій Надал запевнив, що на прибудинкових територіях вул. А. Манастирського, 40 та 46 встановлять дитячі майданчики.
Виконано
Сказано 12 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/40794.html
  • http://www.rada.te.ua/novyny/46985.html
  • Листа начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Лесіва Миколи Федоровича
  • Лист начальника управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради Лесів Миколи Федоровича
  • Лист начальника управління житлово-комунального господарства Тернопільської МР Соколовського Олега Івановича

Результат

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 9 вересня 2016 року дитячий майданчик за адресою вул. Манастирського, 40 був встановлений та перебуває у спільному користування для мешканців будинків вул. А. Манастриського, 40 та 46.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 23 листопада 2016 року за кошти місцевого бюджету був встановлений дитячий майданчик на прибудинковій території житлового будинку за адресою вул. А.Монастирського,40. Будинок за адресою вул. А.Монастирського,46, в межах своєї невеликої прибудинкової території обладнаний окремими елементами дитячого обладнання.

ВИСНОВОК: майданчик на вул. Монастирського, 40 обладнаний, а біля будинку №46 встановлено окремі елементи дитячого обладнання.