Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус пообіцяв завершити будівництво загальноосвітньої Хриплинської школи

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяє завершення будівництва загальноосвітньої Хриплинської школи.
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • http://www.mvk.if.ua/news/15586/
  • Лист міського голови Івано-Франківська В.Анушкевичуса
  • http://www.mvk.if.ua/news/24512/
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • https://if.isuo.org/schools/view/id/10848

Результат

Як повідомили в Івано-Франківській міській раді, на спорудженні об'єкту: "Розширення загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в с.Хриплин" станом на 01.01.2013 р. завершені загальнобудівельні роботи по першому пусковому комплексу (коробка, дах, вікна).

Згідно з Програмою економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська на 2014 рік, завершення будівництва СШ в с.Хриплин (І-й пуск. комплекс) заплановано на поточний рік.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, до проекту міського бюджету розвитку на 2015 рік подані пропозиції щодо виділення коштів на завершення будівництва загальноосвітньої школи в с. Хриплин (І пусковий комплекс) в повному обсязі. Введення в експлуатацію заплановано в 2015 році.

За інформацією телефонної розмови від 7 вересня 2015 року з директором Хриплинської ЗОШ І-ІІ ступенів Куницькою Галиною Володимирівною, будівництво нового корпусу Хриплинської ЗОШ І-ІІ ступенів проводилось поетапно, введення закладу в експлуатацію не відбувалось.