Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус пообіцяв відкрити притулок для собак

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі обіцяв відкрити притулок для собак.
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • http://dimsirka.if.ua/pro-nas.html
  • http://paralleli.if.ua/news/40864.html
  • http://firtka.if.ua/?action=show&id=46067
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • Лист заступника директора Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І.Сенчука

Результат

Станом на початок 2014 року департаментом архітектури та містобудування міськвиконкому розроблено ескізний проект реконструкції місця під притулок для бездоглядних тварин. Проект фінансує Європейський Союз.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, в міському бюджеті постійно виділяються кошти для проведення стерилізації безпритульних тварин, а також кошти для фінансової допомоги приватному притулку для безпритульних тварин в с. Павлівка. У зв'язку з відсутністю коштів в бюджеті будівництво притулку для тварин впродовж 2010 - 2014 років не проводилось. В рамках проекту "S.O.S." виконано наступні заходи: розроблено проектно-кошторисну документацію для майбутнього стерилізаційного центру-притулку у м. Івано-Франківську., впроваджено програму обліку та реєстрації тварин.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 червня 2015 року, в міському бюджеті на 2015 рік кошти на будівництво стерилізаційного центру-притулку не передбачені. Департамент розглядає можливість підготовки та подання проектів з будівництва притулку для тварин в рамках конкурсу по Програмі транскордонного співробітництва, відкриття якої за попередніми даними очікується в 2016 році.