Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус пообіцяв провести санацію всіх труб КП "Івано-Франківськводоекотехпром"

Мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у своїй передвиборчій програмі пообіцяв провести санацію всіх труб КП "Івано-Франківськводоекотехпром".
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://news.if.ua/print.php?id=9772
  • Лист міського голови Івано-Франківська В.Анушкевічуса від 8 серпня 2012 року
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • Лист заступника директора Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І. Сенчука
  • http://versii.if.ua/publikacii/ckilki-obitsyanok-vikonav-miskiy-golova-ivano-frankivska-anushkevichus-v-sferi-zhkg/

Результат

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, за період з 1 листопада 2010 року по 1 січня 2015 року КП "Івано-Франківськводоекотехпром" при проведенні капітального ремонту водопровідних мереж виконана санація трубопроводів довжиною 4060 м. В результаті проведення робіт на вказаних ділянках водопровідних мереж усунуто втрати води та забезпечено безперебійне водопостачання.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 червня 2015 року, капітальний ремонт водопровідних та каналізаційних мереж здійснюється за рахунок кошт міського бюджету та власних коштів КП "Івано-Франківськводоекотехпром". На даний час за власні кошти КП "Івано-Франківськводоекотехпром" виконало капітальний ремонт 1,3 км водопровідних мереж (при плані 2,17 км) та 0,3 км каналізаційних мереж (при плані 0,92 км).

Санація всіх труб КП "Івано-Франківськводоекотехпром" під час каденції Віктора Анушкевичуса при невиконанні плану робіт з капітального ремонту водопровідних та каналізаційних мереж автоматично відтерміновується до часу коли буде перевиконання плану.

11 серпня 2015 року підтвердження про проведення санації частини труб отримано зі ЗМІ.