Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жебрівський запровадить в області електронне адміністрування, на зразок будинків юстиції у Грузії

7 жовтня 2015 року керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що незабаром в області буде запроваджено електронне адміністрування, на зразок будинків юстиції у Грузії. У своїй промові він також анонсував запровадження в Донецькій області системи електронних закупок «ПРОЗОРО».
Архів
Сказано 7 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.09&iface=Public&cmd=view&args=id:30990
  • https://www.youtube.com/watch?v=08DuA0m0BI4
  • http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.09&iface=Public&cmd=view&args=id:34054
  • http://gordonua.com/publications/zhebrivskiy-ya-hochu-skazat-obse-vodku-zhrat-s-terroristami-odno-a-obespechit-bezopasnost-lyudey-na-vyborah-drugoe-135095.html
  • http://www.prostir.ua/?news=u-mariupoli-ofitsijno-vidkryto-pershyj-na-pryfrontovij-liniji-tsnap

Результат

12 січня 2016 року голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський анонсував реалізацію на території області пілотного проекту по створенню Центрів надання адміністративних послуг підвищеної якості та доступності. Нині такі центри існують, але пропонують громадянам обмежений сервіс. В цей же день відбулося перше засідання робочої групи, до складу якої увійшли представники місцевої влади Краматорська, Слов’янська, Маріуполя, Артемівська і Костянтинівки - ці міста стануть майданчиком для експерименту.

31 серпня 2016 року в Маріуполі відбулася презентація першого у прифронтовій зоні Центру надання адміністративних послуг, який вже у вересні надаватиме більше 100 послуг жителям регіону. У найближчому майбутньому такі ж офіси плануються у Костянтинівці, Слов’янську, Бахмуті, Краматорську, Лимані та Дружківці.

Порядок впровадження електронного адміністрування визначено на урядовому рівні постановою від 17 січня 2018 року № 55.