Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пацкан пообіцяв, що звіт ТСК по розслідуванню конфлікту на Закарпатті буде озвучений на початку вересня

6 серпня 2015 року народний депутат України Валерій Пацкан пообіцяв, що Тимчасова слідча комісія по розслідуванню конфлікту в Закарпатській області озвучить звіт у Верховній Раді на початку вересня (відео:01:26).
Виконано
Сказано 6 серпня 2015 р.

Джерело

  • http://ua.112.ua/video/patskan-pro-podrobytsi-rozsliduvannia-tsk-v-mukachevo-167909.html
  • http://censor.net.ua/news/343480/perestrelka_v_mukachevo_1_chelovek_pogib_8_raneno_mestnye_smi_videofoto
  • http://112.ua/kriminal/zavtra-vsk-po-mukachevo-budet-obshhatsya-ne-tolko-s-rukovoditelyami-no-i-prostymi-oficerami-packan-252630.html
  • https://youtu.be/gc_jORVtsfE
  • http://ua.112.ua/polityka/tsk-shchodo-podii-u-mukachevomu-maie-namir-vidzvituvaty-pered-radoiu-na-potochnomu-tyzhni-palamarchuk-258497.html
  • http://www.segodnya.ua/ukraine/konflikt-v-mukachevo-byl-sprovocirovan-pravoohranitelyami-otchet-sledstvennoy-komissii-vr-650685.html

Результат

17 серпня 2015 року народний депутат України Валерій Пацкан повідомив, що комісія проведе зустрічі не тільки з керівниками УВС, СБУ та митниці, але й з простими офіцерами, і повторно зустрінеться з тими особами, які можуть бути причетні до конфлікту.

2 вересня 2015 року Валерій Пацкан підтвердив, що звіт ТСК з розслідування подій у Мукачевому буде представлений громадськості після оприлюднення у Верховній Раді в середині або кінці вересня.

15 вересня 2015 року народний депутат України Микола Паламарчук повідомив, що звіт Тимчасової слідчої комісії по розслідуванню конфлікту на Закарпатті буде озвучений на цьому пленарному тижні (відео:03:03).

18 вересня 2015 року Тимчасова слідча комісія з розслідування подій у Мукачевому оприлюднила свій звіт, у якому повідомила, що протистояння між представниками "Правого сектору" та людьми народного депутата Ланьо було спровоковано діями керівництва УМВСУ та УСБУ в Закарпатській області. Як зазначено у звіті, правоохоронці не лише знали про заплановану зустріч двох угруповань, а й брали участь в її організації та оперативному супроводі.