Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко пообіцяв оприлюднити відповідь від голови НАБУ Ситника шодо резонансної поїздки його дружини в складі української делегації до Великобританії

6 серпня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко пообіцяв оприлюднити відповідь від голови НАБУ Артема Ситника стосовно роз'яснення того, на яких підставах та за чий кошт його дружина Ганна Ситник брала участь в офіційній делегації Національного антикорупційного бюро до Великобританії.
Архів
Сказано 6 серпня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/857039497697982
  • http://gordonua.com/news/politics/Deputat-Kupriy-GPU-rassleduet-ugolovnoe-proizvodstvo-protiv-glavy-Antikorrupcionnogo-byuro-Sytnika-93948.html
  • http://www.bbc.com/ukrainian/rolling_news_russian/2015/08/150814_ru_n_sytnyk_london_uk

Результат

За інформацією від 12 серпня 2015 року Генеральна прокуратура України розпочала досудове розслідування проти Артема Ситника у зв'язку з фактом поїздки його дружини Ганни Ситник у складі делегації Національного антикорупційного бюро до Великобританії.

14 серпня 2015 року Посольство Великобританії оприлюднило заяву на захист глави НАБУ Артема Ситника. В заяві йшлося, що поїздка української делегації проходила в рамках програми допомоги уряду і агентствам України у боротьбі з корупцією на всіх рівнях та була оплачена за рахунок британської сторони.