Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко запевнив, що голів райдержадміністрацій, які будуть порушувати закон про вибори і втручатися у виборчий процес, буде звільнено

5 серпня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко попередив, що голів райдержадміністрацій, які будуть порушувати закон про вибори і втручатися у виборчий процес, буде звільнено. Ніяких заборон і «цінних вказівок» з боку голови адміністрації або райради не повинно бути.
Архів
Сказано 5 серпня 2015 р.

Джерело

  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2015/05081501.html
  • Лист в.о. заступника голови ОДА С. Лобанової

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 16 січня 2016 року, з метою підготовки до проведення в області місцевих виборів було видано розпорядження голови обласної державної адміністрації та обласної ради від 25 серпня 2015 року № 327-р/256-гр "Про організацію проведення в області місцевих виборів 25 жовтня 2015 року", відповідно до якого було утворено обласну робочу групу з підготовки до проведення виборів на чолі з головою облдержадміністрації та голови обласної ради. За результатами проведення виборчої кампанії, а також голосування 25 жовтня 2015 року випадків втручання голів райдержадміністрацій у виборчий процес не було зареєстровано.