Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський заявив, що в області буде розроблена програма, яка дасть можливість отримувати послуги МРТ дешевше ніж у приватних закладах

23 липня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський заявив, що в області буде розроблена і подана на затвердження обласної ради програма, яка дасть можливість отримувати послуги МРТ мешканцям області, і особливо категорії військовим АТО, дешевше ніж вони їх отримують у приватних закладах (відео 6:42-7:06).
Архів
Сказано 23 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nfZoRsIiUkw
  •  Лист в.о. заступника начальника управління охорони здоров”я, В.І.Лучківа
  • http://batkivshchyna.zt.ua/golova-zhitomirsko%D1%97-batkivshhini-vzyala-uchast-v-urochistostyax-z-nagodi-30-richchya-avari%D1%97-na-chaes/

Результат

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 19 січня 2016 року, в грудні 2015 року за кошти обласного бюджету придбано апарат магнітно-резонансної томографії, який планується встановити в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського для безкоштовного обстеження населення області. В даний час проводяться роботи по облаштування приміщення, де буде функціонувати апарат МРТ. Також є угода між обласною клінічною лікарнею ім. О.Ф.Гербачевського та МДЦ «Експерт» щодо безкоштовного обстеження за допомогою апарату МРТ учасників АТО. Однак програма, яка дасть можливість отримувати послуги МРТ дешевше ніж у приватних закладах області відсутня.

Голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська під час урочистостей з нагоди 30-річчя аварії на ЧАЕС повідомила, що магнітно-резонансний томограф вже ввели в експлуатацію. Відтепер жителі області можуть безкоштовно отримувати послуги МРТ. Відтак, необхідність у розробці й затвердженні програми, яка б дала можливість отримувати послуги МРТ мешканцям області дешевше, ніж вони їх отримують у приватних закладах, відпала.