Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Полтави

Мамай запевнив, що в місті буде здійснено капітальний ремонт вулиці Новий Базар

21 липня 2015 року міський голова Полтави Олександр Мамай запевнив, що наразі міська влада має достатньо людей і техніки для того, щоб виконати усе, що запланували. А це капітальний ремонт низки вулиць Полтави, зокрема і вулиці Новий Базар.
Не виконано
Сказано 21 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada-poltava.gov.ua/news/96647793/
  • Лист Полтавської міської ради від 6 жовтня 2015 року
  • https://www.youtube.com/watch?v=u9vWmMHjcLk

Результат

Відповідно до листа Полтавської міської ради від 6 жовтня 2015 року, управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради проведено процедури закупівель робіт, відповідно до чинного законодавства України, та підписано договори на виконання робіт по капітальному ремонту вулиць Новий базар та Рози Люксембург. Станом на сьогоднішній день роботи продовжуються.

5 листопада 2015 року журналіст ІА "Слово і Діло" здійснив інспекцію в місті Полтава з метою перевірки стадії реалізації обіцянки Олександра Мамая щодо капітального ремонту вулиці Новий Базар. Журналіст повідомив, що роботи по реконструкції вулиці Новий Базар навіть не починалися. Він додав, що очевидно, що цього року ремонт даної дороги здійснене не буде ( відео 0:01-0:50).