Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко запевнив, що компанія «GRUPO EIGRA» отримає допомогу від обласної влади в реалізації інвестиційних проектів

24 липня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко запевнив, що компанія «GRUPO EIGRA» отримає всебічну допомогу від обласної влади в реалізації інвестиційних проектів на території області. (відео 1:23-1:47)
Архів
Сказано 24 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2015/24071507.html
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php
  • https://www.youtube.com/watch?v=zr4_ILTkczw
  • Лист в.о. заступника голови ОДА С. Лобанової
  • Лист заступник голови - керівник апарату ОДА С. Лобанова

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 16 січня 2016 року, компанії «GRUPO EIGRA» надано перелік земельних ділянок під будівництво сонячних електростанцій на території 6 районів області для подальшого розгляду та прийняття рішення щодо реалізації інвестиційних проектів в області.

6 грудня 2016 року заступник голови - керівник апарату ОДА С. Лобанова повідомила, що в липні 2015 року відбулася зустріч з представниками компанії «GRUPO EIGRA», яка висловила зацікавленість у будівництві сонячних електростанцій на території області. За результатами зустрічі було підготовлено проект Меморандуму про Взаєморозуміння, який не був укладений. Станом на 01 грудня 2016 року будь-яких пропозицій щодо подальшої співпраці із зазначених питань з боку Компанії до облдержадміністрації не надходило.