Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна заявив, що будуть оголошені конкурси на вакантні посади керівників районних управлінь земельних ресурсів

9 липня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна заявив, що будуть оголошені конкурси на вакантні посади керівників районних управлінь земельних ресурсів (відео 0:19 - 0:32).
Виконано
Сказано 9 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=mh1KVRW6pRA
  • Лист першого заступника голови Підгаєцької РДА Керницького І.П.
  • Лист Голови Борщівської РДА Юзьків Л.В.
  • Лист в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Малінського О.Р.

Результат

Відповідно до листа Борщівської РДА Тернопільської області від 15 жовтня 2015 року, за інформацією відділу Держгеокадастру у Борщівському районі Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру 16 липня 2015 року було проведено конкурс на посаду начальника відділу Держгеокадастру у Борщівському районі. Претендент на посаду начальника відділу Землянська Л.Є. конкурс не пройшла.

Відповідно до листа Підгаєцької РДА від 21 жовтня 2015 року, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 року № 5 «Про утворення територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» реорганізовано територіальні органи Державного агенства земельних ресурсів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру. 28 серпня 2015 року Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру оголосила конкурс на заміщення наступних вакантних посад начальників головних управлінь Держгеокадастру в областях та начальників територіальних органів Держгеокадастру в областях нижчого рівня, у тому числі, й на посаду начальника Відділу Держгеокадастру у Підгаєцькому районі Тернопільської області. Відповідне повідомлення розміщене на офіційному веб-сайті Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру. Оголошення також було опубліковано в газеті «Праця і зарплата» від 26.08.2015 № 32.

Відповідно до листа Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області від 23 жовтня 2015 року, конкурс на заміщення вакантних посад начальників територіальних органів Держгеокадастру в районах Тернопільської області та м. Тернополі оголошено державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру. Оголошення опубліковано у газеті «Праця і зарплата» від 26.08.2015 № 32 та оприлюднено на офіційному сайті центрального органу виконавчої влади. Відомості про результати конкурсу на сьогоднішній день відсутні.