Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков має намір ввести систему відкритих конкурсів на керівників комунальних та державних підприємств

10 липня 2015 года голова Миколаївської ОДА заявив, що має намір ввести систему відкритих конкурсів на керівників комунальних і державних підприємств. (відео 7:11-8:17)
Виконано
Сказано 10 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=92pS2nBMGCM
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=19383
  • http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=24162
  • http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=24311

Результат

14 липня 2015 року головою ОДА Вадимом Мерікова підписано низку важливих доручень. Так, керівник області доручив розробити положення про проведення відкритих конкурсів на посади керівників комунальних підприємств та установ області. Планується провести аналіз вже укладених контрактів між ОДА та керівниками підприємств, установ та організацій, які перебувають у комунальній власності, а також внести пропозиції щодо вдосконалення питань їх відбору та призначення на конкурсній основі.

Розпорядженням голови облдержадміністрації від 14 грудня 2015 року № 400 введено конкурсні відбори на посади керівників підприємств, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області. За словами заступника голови облдержадміністрації Оксани Янішевської облдержадміністрація вже успішно провела конкурс на посаду директора департаменту освіти, науки та молоді, тепер оголосили конкурс на посади директорів навчальних закладів.

27 січня оголошено конкурсний відбір на посаду директора регіонального ландшафтного парку «Тилігульський».