Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мацола пообіцяв підтримувати діяльність ГО "Славутське міськрайонне об'єднання учасників бойових дій"

10 липня 2015 року народний депутат України Роман Мацола запевнив, що буде підтримувати діяльність громадської організації "Славутське міськрайонне об'єднання учасників бойових дій". За його словами, дана організація буде працювати за активної підтримки команди народного депутата.
Виконано
Сказано 10 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/roman.matsola/posts/1584093858519246
  • http://rgo.informjust.ua/
  • лист народного депутата України Романа Мацоли №388/161 від 15 травня 2017 року
  • 1

Результат

У відповіді від 22 червня 2018 року народний депутат України Роман Мацола повідомив, що підтримка ГО «Славутське міськрайонне об'єднання учасників бойових дій» здійснювалася ним з дня її утворення.

Так у 2015 році надавалась допомога в написанні статуту ГО, та підготовці ін. правовстановлюючих документів.

Протягом 2015-2016 років, ГО брала участь у, започаткованому депутатом, конкурсі мікрогрантів. За кошти гранту було придбано техніку та канцтовари, необхідні для облаштування громадської приймальні організації.

В лютому 2017 р. для ГО «Славутське міськрайонне об'єднання учасників бойових дій» було організовано зустріч з Центром АХІОS, де надавалися юридичні та практичні консультації з питань працевлаштування, питань психологічної допомоги учасникам АТО. З керівництвом «Славутського міськрайонного об'єднання учасників бойових дій» було домовлено, що учасники АТО, за потребою зможуть отримати безкоштовні юридичні консультації у громадській приймальні народного депутата України Роман Мацоли.