Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка заявив, що населені пункти, які є лідерами з мобілізації отримають допомогу у вирішенні конкретних проблем

15 вересня 2015 року голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що населені пункти, які є лідерами з мобілізації отримають допомогу у вирішенні конкретних проблем.
Виконано
Сказано 15 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=18322
  • Лист Заступника голови Львівської ОДА Гримак І.Я.
  • Лист Заступника голови Львівської ОДА Гримак І.Я.
  • http://zaxid.net/news/showNews.do?za_nayvishhi_pokazniki_mobilizatsiyi_u_selah_lvivshhini_osvitlyuyut_vulitsi_ta_remontuyut_shkoli&objectId=1370275

Результат

23 жовтня 2015 року заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак повідомила, що у 8 селах Львівщини, які цьогоріч за шість хвиль мобілізації демонстрували найвищі показники, розпочали реалізовувати найактуальніші соціальні та інфраструктурні проекти. На це з обласного бюджету виділено 2,5 млн грн.

Прес-служба ЛОДА повідомляє, що у селах встановлюють вуличне освітлення, замінюють вікна та ремонтують дах у закладах соціальної сфери. У населених пунктах Станіславчицької сільської ради (Бродівський район), с. Тучапи (Городоцький район), с. Убинь (Камянка-Бузький район), с. Синьків (Радехівський район) та с. Сянки (Турківський район) починають влаштовувати зовнішнє освітлення. Усі роботи планують завершити до 15 листопада 2015 року.

У с. Станіславчик, с. Синьків, с. Тетевчиці (Радехівський район) та с. Сянки до 15 листопада 2015 року замінять вікна в місцевих школах, а в с. Купичволя (Жовківський район) відремонтують дах та фасад народного дому. У селі Зубів Міст (Камянка-Бузький район) також завершують виготовлення документів на капітальний ремонт дороги Кам’янка-Бузька-Рожанка.

Лідерами за всі хвилі мобілізації є Бродівський, Радехівський, Кам'янко-Бузький, Жовківський та Сокальський райони. Найгірше справилися з мобілізаційними завданнями – Мостиський, Перемишлянський та Старосамбірський райони Львівщини.

Відповідно до листа Львівської ОДА від 24 грудня 2015 року, у 2015 році вісім місцевих громад перевиконали мобілізаційні завдання (Бродівський район - Станіславчицька сільська рада; Городоцький район - Тучапська сільська рада; Жовківський район - Купичвільська сільська рада; Кам'янка-Бузький район - Зубівмостівська сільська рада, Убинівська сільська рада; Радехівський район - Синьківська сільська рада, Тетевчицька сільська рада; Турківський район - Сянківська сільська рада). З метою забезпечення населеним пунктам Львівської області, які перевиконали мобілізаційне завдання у 2015 році, необхідного розвитку соціальної та дорожньої інфраструктури рішенням №1454 від 15.09.2015 Львівська обласна рада затвердила Програму забезпечення розвитку інфраструктури населених пунктів Львівської області, які перевиконали мобілізаційні завдання у 2015 році. На реалізацію заходів згаданої програми було виділено з обласного бюджету кошти в сумі 2500 тис. грн та підготовлено Перелік об'єктів будівництва, реконструкції, ремонту та закупівлі товарів. Бродівський район - Станіславчицька сільська рада - 570,00 тис. грн; Городоцький район - Тучапська сільська рада - 210,00 тис. грн; Жовківський район - Купичвільська сільська рада - 90 тис. грн; Кам'янка-Бузький район - Зубівмостівська сільська рада, Убинівська сільська рада - 1150,00 тис. грн; Радехівський район - Синьківська сільська рада, Тетевчицька сільська рада - 300,00 тис. грн; Турківський район - Сянківська сільська рада - 180,00 тис. грн.

Населені пункти Львівщини, які є лідерами з мобілізації отримали фінансову допомогу у вирішенні конкретних проблем.