Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Денисенко пообіцяв сприяти підвищенню рівня життя соціально-вразливих верств населення

11 вересня 2015 року кандидат у народні депутати України Анатолій Денисенко пообіцяв сприяти підвищенню рівня життя соціально-вразливих верств населення.
Архів
Сказано 11 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://denisenko.kharkov.ua/programma
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/programma-subsidij-kompensiruet-otmenu-lgot-dlya-mnogodetnyx-semej.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/babushki-dolzhny-imet-pravo-torgovat-na-rynkax.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/deputatskij-zapros-effektivnyj-rychag-v-reshenii-voprosov-naseleniya-stacionarnaya-telefonnaya-svyaz-v-xarkove-vosstanavlivaetsya.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/anatolij-denisenko-prodolzhaet-lobbirovat-vopros-sozdaniya-socialnyx-magazinov.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/anatolij-denisenko-iniciiruet-vozvrashhenie-bezoplatnogo-obespecheniya-detej-ortopedicheskoj-obuvyu.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/pensiya-po-invalidnosti-ne-dolzhna-uchityvatsya-kak-doxod-semi-pri-nachislenii-subsidii-a-denisenko.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/procedura-polucheniya-socialnoj-pomoshhi-dolzhna-byt-uproshhena-anatolij-denisenko.html
  • https://denisenko.kharkov.ua/news/s-nachala-goda-vozobnovlena-programma-dostupnoe-zhile.html
  • https://denisenko.kharkov.ua/news/dlya-zashhity-prav-maloimushhix-semej-vopros-ob-otmene-subsidij-neobxodimo-rassmatrivat-s-uchyotom-ix-konkretnyx-zhiznennyx-obstoyatelstv.html

Результат

24 лютого 2015 рокуу відповідь на запит народного депутата Анатолія Денисенка 12 лютого про надання пільг з оплати комунальних послуг багатодітним сім'ям, міністр соціальної політики України Павло Розенко надав інформацію щодо методики отримання житлових субсидій такими верствами населення за місцем реєстрації.

4 березня 2015 року Верховна Рада прийняла за основу "Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств" № 1599, який був підтриманий Анатолієм Денисенко. Крім того, 17 березня депутатом були надані поправки до вищевказаного законопроекту в частині скасування обов'язкового отримання статусу суб'єкта підприємницької діяльності для реалізації надлишків виробленої продукції на ринку (мова йде про пенсіонерів в тому числі, які хочуть продавати свою продукцію, а для цього їм потрібно отримувати СПД ).

23 квітня 2015 року Анатолій Денисенко направив запит прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку щодо встановлення справедливої ​​методики обчислення сукупного доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги, а саме таких сімей, в якій хоча б один з членів отримує пенсію по інвалідності (на виконання звернення громадянина В. Купріна).

23 квітня 2015 Анатолій Денисенко направив запити міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову і директору ПАТ "Укртелеком" Ю. Курмазу з питання відновлення телефонного зв'язку в місті Харкові, а 29 квітня стаціонарний зв'язок було відновлено за адресами: вул. Крюківського, 49 та вул. Войкова, 16 в місті Харків.

14 травня 2015 року Анатолій Денисенко направив запит прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку щодо забезпечення протезно-ортопедичними виробами дітей, які не досягли 18 років, які не є інвалідами

(на виконання звернення мешканки виборчого округу депутата в Харківській області, яка потребує надання безоплатної ортопедичного взуття для своїх шести дітей).

21 травня 2015 року Анатолій Денисенко направив запит голові Харківської обласної державної адміністрації І. Райнін з питання про створення та функціонування мережі соціальних магазинів для малозабезпечених верств населення.

Станом на 1 грудня 2015 року Анатолій Денисенко продовжує лобіювати питання спрощення оформлення соціальної допомоги для малозабезпечених верств населення. Народним депутатом України було направлено депутатський запит на ім'я Віце-прем'єр-міністра України - Міністра культури В'ячеслава Кириленка з вимогою вжити необхідні заходи для врегулювання ситуації з видачею довідок (для отримання пільг і субсидій), визначити органи, які видаватимуть такі довідки та розробити всі необхідні нормативно-правові документи з цих питань.

8 лютого 2018 року на сайті народного депутата України Анатолія Денисенко з'явилася інформація, де нардеп зазначає, що не раз звертав увагу на те, що програма «Доступне житло» повинна бути відновлена. Даним питанням парламентарій займається протягом уже декількох років. В виконавчі органи влади в 2015, 2016 і 2017 роках були спрямовані його депутатські запити і звернення. У 2016 році Анатолій Денисенко звертався до Міністерства фінансів і бюджетний комітет Верховної Ради з тим, щоб при розгляді державного бюджету на 2017 рік, були передбачені необхідні кошти на ці програми. У передвиборчій програмі народного депутата міститься пункт про сприяння у відновленні пільгового кредитування для отримання житла, оскільки питання є соціально гострим як для значної частини жителів Харкова, так і для великої кількості українських громадян.

6 липня 2018 року парламентарій Анатолій Денисенко повідомив, що в його громадську приймальню стали звертатися жителі округу, які відносяться до категорії малозабезпечених (інваліди, пенсіонери, діти війни), з проханням врегулювати питання права на отримання житлової субсидії.

З метою недопущення порушення законних прав та інтересів таких громадян, парламентарій звернувся до Міністра соціальної політики України розглянути вищезгадане питання громадян з урахуванням їх конкретних життєвих обставин.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання