Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Денисенко пообіцяв сприяти вирішенню питання працевлаштування молоді

11 вересня 2014 року кандидат у народні депутати України Анатолій Денисенко пообіцяв сприяти вирішенню питання працевлаштування молоді.
Архів
Сказано 11 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://denisenko.kharkov.ua/programma
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/u-molodezhi-est-shans-na-uspeshnoe-budushhee.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr43D?sklikannja=9&kodtip=6&rejim=1&KOD8011=15815
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/minsocpolitiki-podgotovilo-ryad-zakonoproektov-dlya-sovershenstvovaniya-sistemy-trudoustrojstva-invalidov.html
  • https://denisenko.kharkov.ua/news/neobxodimo-predprinyat-mery-dlya-predotvrashheniya-ottoka-molodezhi-i-kvalificirovannyx-kadrov-za-rubezh.html

Результат

26 березня 2015 року у відповідь на запит народного депутата Анатолія Денисенка від 5 березня щодо сприяння зайнятості молоді міністр молоді та спорту України І. О. Жданов повідомив про прийняті та заплановані заходи міністерства з вищевказаного питання.

19 червня 2015 року народний депутат України Анатолій Денисенко направив депутатський запит на ім'я Міністра соціальної політики України Павла Розенко щодо вжиття дієвих заходів з метою створення спеціальних робочих місць для працевлаштування інвалідів.

20 серпня 2015 року Анатолій Денисенко повідомив, що у відповідь на його запит Мінсоцполітики Павло Розенко запевнив, що працевлаштування людей з інвалідністю є і буде пріоритетним завданням та наголосив, що для врегулювання цієї ситуації, Міністерством розроблено ряд законопроектів, спрямованих на вирішення проблеми фінансування реабілітаційних установ для інвалідів та дітей-інвалідів, а саме зміна джерела фінансування з адміністративно-господарських санкцій (АГС) на загальний фонд Державного бюджету України, що дасть можливість застосовувати значні фінансові кошти АГС для створення нових і збереження існуючих робочих місць для інвалідів, а це орієнтовно 100 млн грн щорічно.

7 березня 2018 року на сайті народного депутата України Анатолія Денисенка з'явилася інформація, де нардеп зазначає, що в більшості випадків покинути межі батьківщини бажає молодь: для працевлаштування - 68%, назавжди - 54%, а також люди з вищою освітою, активні і заможні. «Для держави така тенденція повинна стати тривожним сигналом, тому що це гальмує ефективний розвиток держави і в подальшому може призвести до ще більшого погіршення стану вітчизняної економіки.

Народний депутат звернувся до керівника Міністерства соціальної політики України з питанням які зусилля планує направити уряд для розкриття потенціалу української молоді, що допоможе запобігти зростанню безробіття і зменшити тенденції трудової міграції кваліфікованих і перспективних кадрів за кордон.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання