Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Заступник голови Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Королевська пообіцяла, що «Опозиційний блок» буде домагатись введення мораторію на підняття тарифів

22 червня 2015 року народний депутат України Наталія Королевська пообіцяла, що «Опозиційний блок» буде примушувати парламент ввести мораторій на підняття тарифів. Додамо, що 6 березня 2015 року народні депутати від фрації «Опозиційного блоку» зареєстрували проект закону №2342 «Про встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» та проект постанови №2347 «Про встановлення мораторію на введення в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги та спожиті у побуті природний газ і електроенергію».
Виконано
Сказано 22 червня 2015 р.

Джерело

  • http://opposition.org.ua/news/nataliya-korolevska-vlada-zmushue-gromadyan-suditisya-z-neyu.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=54330
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=54335
  • http://opposition.org.ua/news/nataliya-korolevska-paralelno-z-sudovimi-procesami-jde-zakonodavcha-robota-shhob-skasuvati-novi-tarifi.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=54335

Результат

18 листопада 2015 року народний депутат України Наталія Королевська повідомила, що паралельно з судовими процесами про відміну високих тарифів на комунальні послуги йде законодавча робота.

Станом на 20 квітня 2017 року проект закону №2342 «Про встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» та проект постанови №2347 «Про встановлення мораторію на введення в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги та спожиті у побуті природний газ і електроенергію» очікують на розгляд у сесійній залі парламенту.

Підсумовуючи зазначимо, що Опозиційний блок неодноразово підіймав питання встановлення мораторію на підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги та газ і електроенергію, як за допомогою законотворчої діяльності, так і під час публічних виступів. Опозиційний блок добивався вирішенню цього питання, тому обіцянка отримує статус "виконано"