Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Коровій сприятиме створенню центру первинної медико-санітарної допомоги для міста Козятин

5 червня 2015 року голова Вінницької ОДА Валерій Коровій заявив, що сприятиме створенню центру первинної медико-санітарної допомоги для міста Козятин.
Виконано
Сказано 5 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%869X7PZS
  • http://komr.gov.ua/content/48-ma-ses-ya-m-sko-radi-v-d-spokoyu-ta-zgodi-do-superechok-ta-deolog-chnikh-bitv
  • http://komr.gov.ua/content/tak-nezvichn-vibori-2015-go-pol-tichna-b-inya-po-kozyatinski
  • https://www.youtube.com/watch?v=beksiFaT6x4

Результат

7 серпня 2015 року на 48 сесії Козятинської міської ради прийнято рішення про створення на базі колишньої залізничної лікарні міського центру первинної медико-санітарної допомоги. За наполяганням Олександра Гвелесіані та за підтримки голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія, рішенням колегії обласного департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА, міській раді було рекомендовано створити міський центр первинної медико-санітарної допомоги. Окрім того, окремим рішенням міської ради створено медичний пункт тимчасового базування у селищі Залізничному у приміщенні дитячого садка №6.

4 листопада 2015 року підбиваючи підсумки місцевих виборів, було повідомлено про проведену роботу попереднього міського голови Козятина Гвелесіані О.Г., де відзначено, що підчас його перебування на посаді міського голови було створено центр первинної медико-санітарної допомоги.

За інформацією телефонної розмови від 5 листопада 2015 року з міським головою Козятина Гвелесіані О.Г., голова Вінницької ОДА Валерій Коровій підтримав і всіляко допомагав у створенні центру первинної медико-санітарної допомоги.

17 травня 2018 року у Козятині відкрили оновлений міський центр первинної медико-санітарної допомоги.