Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов планує повідомити хто приватизував більшу частину пляжу Ланжерон

20 травня 2015 року міський голова Одеси Геннадій Труханов планує повідомити хто приватизував більшу частину пляжу Ланжерон. (відео 4:10-4:50)
Архів
Сказано 19 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=LeaezNBybJ4
  • Лист заступника директора Департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради Н. Мальцевої №01-15/676 від 25.10.2016 р.

Результат

25 жовтня 2016 року заступник директора Департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради Н. Мальцева повідомила, що згідно діючого законодавства, території пляжів відчуженню не підлягають. Пляжі передаються в оренду комунальним підприємством та управлінням інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя. На території пляжу “Ланжерон” знаходяться об’єкти нерухомості (кафе, ресторани, готелі, вбиральні), що знаходяться на балансі КП “Ланжерон”, здаються в оренду та відчужуються відповідно до чинного законодавства.

Зазначимо, що редакція ІА “Слово і Діло” неодноразово зверталась з приводу отримання інформації (надати інформацію про фірми чи приватних підприємців, які змогли приватизувати пляж), щодо якої давав обіцянку Г.Труханов, але ні прізвищ, ані назв фірм редакція так і не отримала. Також, згідно з відповіддю п. Мальцевої, в місті Одесса не проводились прес-конференції з цього питання.