Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков пообіцяв, що питання функціонування регіонального ландшафтного парку буде розглянуто на комісії облради

19 травня 2015 року голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков пообіцяв, що питання функціонування регіонального ландшафтного парку на Кінбурнській косі буде розглянуто найближчим часом на профільній депутатській комісії обласної ради
Виконано
Сказано 19 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=17961
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=19383
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=19385

Результат

14 липня 2015 року за ініціативи Вадима Мерікова створена робоча група з питань регіональних ландшафтних парків Миколаївщини. Депутати, експерти, екологи вивчать питання ефективності діяльності та доцільності існування регіональних ландшафтних парків на території області.

14 липня 2015 року заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська зазначила, що результат роботи групи покаже як ефективність так і слабкі місця та недопрацювання у роботі регіональних парків:

«На сьогоднішній день на утримання та матеріально-технічне забезпечення чотирьох ландшафтних парків з обласного бюджету виділяється 2 млн 65 тисяч гривень на рік. В той же час, від представників громадськості надходить велика кількість скарг про роботу парків, про стан та доглянутість їх територій. Саме тому, робоча група має дати об’єктивну та компетентну оцінку діяльності ландшафтних парків та визначити їх подальшу долю», – зазначила Оксана Янішевська.