Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков пообіцяв допомогти відремонтувати дах гаража у Миколаївському військовому госпіталі

20 травня 2015 року голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков пообіцяв допомогти відремонтувати дах гаража у Миколаївському військовому госпіталі. Так, голова ОДА запевнив, що до кінця літа дах постараються відремонтувати, долучивши спонсорів та представників бізнесу. Обласна влада допоможе будівельними матеріалами, а спонсори проведуть ремонтні роботи.
Архів
Сказано 20 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=17961
  • Електронний лист Миколаївської ОДА
  • Лист т.в.о. голови ОДА В.В Боня
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-zvilniv-golovu-mikolayivskoyi-oda-vadima-merikova-37483

Результат

Відповідно до електронного листа Миколаївської ОДА від 8 вересня 2015 року, на потребу у ремонті даху гаража в Миколаївському військовому госпіталі відгукнулися спонсори. Спонсори займаються ремонтом даху гаража на пряму з представниками госпіталю.

Відповідно до листа Миколаївської ОДА від 2 серпня 2016 року, питання проведення ремонтних робіт даху гаража у Миколаївському військовому госпіталі не належить до компетенції Миколаївської облдержадміністрації, оскільки зазначений госпіталь підпорядковано Міністерству оборони України.

29 червня 2016 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 277/2016 про звільнення з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова.