Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв розпочати ремонт доріг в Сахновщинському районі

8 травня 2015 року голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін провів зустріч з управлінсько-господарським активом Сахновщинського району. Райнін зазначив, що сьогодні пріоритетним напрямком є також ремонт доріг в області. Керівник області пообіцяв, що його почнуть саме з Сахновщинського району.
Виконано
Сказано 8 травня 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25972
  • https://www.youtube.com/watch?v=DLaAM0nzTBM
  • Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка

Результат

11 червня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в Сахновщинському районі області будуть здійснені якісні роботи по ремонту доріг. Ремонти в цьому районі проведуть в якості пріоритетного району. (відео 22:20-23:34).

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, на даний час, ремонтні роботи доріг у Зачепилівському та Сахновщинському районах розпочаті. Прийняті до виконання виробничі плани, які передбачають значне покращення ямкового та поточного ремонту зазначених районів. Перш за все приділяється увага державним дорогам та місцевій мережі, по яких проходять шкільні та автобусні маршрути. За останню неділю здійснено заготівлю матеріалу для виконання завдань на місяць.