Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації

Резніченко запевнив, що координувати діяльність волонтерів в ОДА буде представник волонтерського середовища

28 квітня 2015 року голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко запевнив що в нього буде радник, який координуватиме діяльність волонтерів. Так, голова ОДА зазначив, що новий радник буде призначений з числа волонтерів. (відео 38:50-39:20)
Архів
Сказано 28 квітня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=MAWQt5fIGfw
  • Лист в.о. директора департменту О.С. Псарьова
  • http://www.0564.ua/news/837875

Результат

Згідно телефонної розмови з Катериною Карасьової, представником прес-служби Дніпропетровської ОДА, питання координації діяльності волонтерів займається радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа, яка продовжила свою роботу на цій посаді після відставки Ігоря Коломойського з посади голови ОДА.

Радником голови Дніпропетровської ОДА з різних питань призначена Ольга Горб - досвідчений фахівець в галузі економіки та фінансів, а також волонтер.

Відповідно до листа Дніпропетровської ОДА від 10 липня 2015 року, керуючись Законом України "Про звернення громадян", повідомляємо, що посадові інструкції радників відділу забезпечення роботи голови облдержадміністрації управління забезпечення роботи керівництва апарату облдержадміністрації розробляються на підставі Довідника типових професійно-кваліфікаційних характеристик посад державних службовців, затвердженого наказом Нацдержслужби від 13.09.2011 №11.