Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв в 2015 році запустити 20 об'єктів в житлово-комунальній та соціально-гуманітарній сферах

28 квітня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в 2015 році в області планують запустити 20 об'єктів в житлово-комунальній та соціально-гуманітарній сферах. Райнін додав, що для цього будуть використані кошти Фонду регіонального розвитку, яким передбачено для Харківської області 152 млн грн.
Виконано
Сказано 28 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://interfax.com.ua/news/interview/263112.html
  • Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка
  • Список об'єктів
  • https://www.youtube.com/watch?v=2haFYTfFUZ4

Результат

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, на даний час, за рахунок коштів обласного бюджету, обласною державною адміністрацією виконаний капітальний ремонт на п’ятьох об’єктах. На дванадцяти об’єктах виконуються роботи з капітального ремонту. Також, тривають роботи на об’єкті: «Реконструкція очисних споруд каналізації Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області» та на будівництві Комплексу з управління комунальними відходами в м. Богодухів. До кінця року планується виконати роботи ще на восьми об’єктах.

Відповідно до інформації Харківської ОДА від 10 листопада 2015 року, наразі за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку в Харківській області виконуються ремонти та реконструкції 23 об'єктів на загальну суму 91 млн грн. На сьогодні стан виконання робіт становить 50-60%.

30 грудня 2015 року голова ХОДА Ігор Райнін повідомив, що завдяки фінансовій децентралізації бюджет Харківської області отримав додатково більше 4 млрд гривень. За ці кошти вдалось відремонтувати та реконструювати більше 100 об'єктів житлово-комунальної та соціально-гуманітарної сфери (відео:17:15 - 17:25).