Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін запевнив, що в 2015 році буде здійснено ремонт обласних лікарень

28 квітня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін запевнив, що в 2015 році буде здійснено ремонт обласних лікарень.
Виконано
Сказано 28 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://interfax.com.ua/news/interview/263112.html
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/26238
  • Лист т.в.п. заступника голови облдержадміністрації В. О. Глушка
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/76992

Результат

2 червня 2015 року заступник голови Харківської ОДА Євгеній Шахненко повідомив, що в цьому році за рахунок коштів обласного бюджету відремонтують комунальні заклади охорони здоров’я Харкова. На ці цілі виділять 4,7 млн. грн. Він повідомив, що на даний час виконуються роботи з капітального ремонту покрівлі обласної клінічної психіатричної лікарні №3 (близько 30% від запланованого обсягу робіт) та з капітального ремонту внутрішніх мереж теплопостачання, водопостачання та водовідведення обласного протитуберкульозного диспансеру №7 (близько 20% від запланованого обсягу робіт. Розпочалися роботи з капітального ремонту покрівлі в обласній клінічній інфекційній лікарні.

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, на сесії обласної ради 5 березня 2015, крім 80 млн грн, виділених з обласного бюджету для придбання обладнання, також було виділено майже 5 млн грн для проведення капітального ремонту закладів охорони здоров'я, які фінансуються з обласного бюджету. Головним розпорядником цих коштів визначено Департамент капітального будівництва Харківської державної адміністрації. На сьогодні закінчується ремонт м'якої покрівлі головних лікувальних корпусів Обласної клінічної психіатричної лікарні N 3 та Обласної клінічної інфекційної лікарні.

Завершується ремонт внутрішніх систем (опалення, водопостачання і водовідведення) в Обласному клінічному протитуберкульозному диспансері № 7, проводяться підготовчі проектні роботи по ремонту будівлі Обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом.

За повідомленням ХОДА 23 жовтня 2015 року на ремонт обласних та районних лікарень було направлено більш, ніж 7,5 млн грн. Так, були капітально відремонтовані приміщення Харківської обласної клінічної психіатричної лікарні №3, Обласної клінічної інфекційної лікарні, Обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом та Обласного протитуберкульозного диспансеру №7. Крім того, ремонтні роботи з використанням енергозберігаючих технологій проведені в низці районних лікарень.