Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал заявив, що для бійців АТО буде створено спеціальну пам'ятку з важливими контактними даними

24 квітня 2015 року на засіданні Ради підтримки учасників АТО міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що спеціально для бійців АТО буде підготовлено спеціальну пам’ятку, у якій буде розміщена загальна інформація, контактні дані та актуальна допомога, яку для бійців АТО надає кожне з управлінь міської ради.
Виконано
Сказано 22 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/35473.html
  • Лист заступника міського голови Тернополя Стемковського В.В.
  • http://www.rada.te.ua/dopomoga_uchasnikam_/39957.html

Результат

З телефонної розмови з прес-секретарем голови Тернопільської міської ради Сергія Надала, станом на 22 травня 2015 року пам'ятка для бійців АТО розробляється, як тільки вона буде створена, інформація щодо цього буде розміщена на сайті міської ради.

23 вересня 2015 року на сайті Тернопільської міської ради у розділі допомоги учасників АТО розміщений буклет демобілізованим військовослужбовцям, які проходили військову службу в районах проведення АТО. Даний буклет містить контактні дані та види актуальної допомоги, яку для бійців АТО надає кожне з структурних підрозділів міської ради.

Відповідно до листа Тернопільської міської ради від 7 грудня 2015 року, в рамках діяльності Ради підтримки учасників АТО управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту виступило співрозробником Буклету демобілізованим військовослужбовцям, які проходили військову службу в районах проведення АТО, який був розміщений на сайті Тернопільської міської ради. Даний буклет містить контактні дані та види актуальної допомоги, яку для бійців АТО надає кожне з структурних підрозділів міської ради.