Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін запевнив, що діяльність ТЕЦ-5 і ТЕЦ-2 «Есхар» перевірять аудитори

3 квітня 2015 року під час брифінгу в прес-центрі ХОДА голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що діяльність ТЕЦ-5 і ТЕЦ-2 «Есхар» перевірять аудитори. Райнін додав, що керівництво ТЕЦ-5 і ТЕЦ-2 «Есхар» не на 100% виконує ті договори, які були укладені з ними при продажу теплоелектростанцій, проте під час складних моментів, пов'язаних з нинішнім опалювальним сезоном, взаєморозуміння з керівництвом підприємств було.
Виконано
Сказано 3 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25588
  • Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка
  • Лист заступника голови Харківської ОДА Є.Д. Шахненко

Результат

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, з метою підтвердження тарифів на тепло і формування витрат на ПАТ «Харківська ТЕЦ -5» та філії Теплоелектроцентраль ТОВ «ДВ нафтогазовидобувна компанія» у найближчий час розпочнеться перевірка їх діяльності.

Відповідно до листа заступника голови Харківської ОДА Є.Д. Шахненко від 24 липня 2015 року. на ТЕЦ-2 «Есхар» вже проведено перевірку щодо змін по тарифоутворенням. За результатами проведеної перевірки порушень не виявлено, зауваження відсутні. Аудиторська перевірка щодо змін по тарифоутворенням на ПАТ «Харківська ТЕЦ-5» розпочалася 20 липня 2015 року. На сьогоднішній день перевірка триває. За результатами проведеної перевірки буде повідомлено додатково.