Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін не використовуватиме адміністративний ресурс для підтримки кандидата на пост мера Харкова

30 березня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що очолює політичну партію "Блок Петра Порошенка - Солідарність" в Харківській області. Ігор Райнін запевнив, що не буде підтримувати кандидата від партії на посаду мера Харкова в якості голови ОДА та не буде використовувати адміністративний ресурс на користь будь-якого кандидата (відео 13:10 - 13:26).
Виконано
Сказано 30 березня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=C8dyuJu-mEE
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/26473
  • http://nbuviap.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1620:mistsevi-vibori-2015-poperedni-rezultati&catid=8&Itemid=350

Результат

23 червня на зустрічі з послом від Фінляндії Ігор Райнін пообіцяв зробити все можливо, аби вибори в області відбулися чесно.

26 жовтня 2015 року Петро Порошенко повідомив, що за попередніми оцінками міжнародних спостерігачів та неурядових організацій на місцевих виборах в Україні був відсутній адміністративний ресурс. Громадські організації Комітет виборців України (КВУ) і ОПОРА відзначили в цілому демократичний характер виборів.Відповідність виборів в Україні демократичним стандартам, своєю чергою, констатували в Місії Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ та Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи.