Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін запевнив, що ПАТ «Укргазвидобування» в 2015 році профінансує роботи з капітального ремонту, реконструкції та будівництва об'єктів житлово-комунальної та соціальної сфер області

24 березня 2015 року голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін зустрівся з першим заступником голови правління ПАТ «Укргазвидобування» Олександром Сомовим і директором ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Юрієм Фесенко. За словами голови ХОДА, в ході зустрічі були досягнуті попередні домовленості про те, що ПАТ «Укргазвидобування» в 2015 році профінансує роботи з капітального ремонту, реконструкції та будівництва об'єктів житлово-комунальної та соціальної сфер області. Зокрема, мова йде про капітальний ремонт водопроводів, систем опалення, покрівель, навчальних закладів, будинків культури, протитуберкульозних диспансерів в районах області, а також про будівництво спортивного залу в Золочівській загальноосвітній школі №2 та фізкультурно-оздоровчого комплексу в Первомайському.
Виконано
Сказано 24 березня 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25447
  • Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка

Результат

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, у квітні 2015 року між облдержадміністрацією та ПАТ «Укргазвидобування» укладено Угоду про співпрацю та залучення інвестиційних коштів у сумі 17 млн грн на соціально-економічний розвиток області по шістнадцяти об’єктах, в тому числі на закінчення будівництва 2-х газопроводів, розпочатих за аналогічними угодами минулих років. На даний час роботи виконані на 7 об’єктах.