Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін запевнив, що Харківських завод ім.Малишева буде забезпечений оборонними замовленнями

26 лютого 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін запевнив, що Харківських завод ім.Малишева буде забезпечений оборонними замовленнями. Він додав, що замовлення будуть як по ремонту, так і по виготовленні техніки.
Виконано
Сказано 26 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://dozor.kharkov.ua/file/raynin/interview/1159239.html
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25771
  • http://glavcom.ua/articles/27120.html
  • Лист заступника голови ОДА М.Л. Беккера

Результат

4 березня 2015 року Ігор Райнін повідомив, що існують домовленості між відповідними міністерствами України та заводом ім. Малишева на виготовлення для Міністерства оборони 19 одиниць військової техніки на суму 76 млн гривень і по ремонту техніки - на 50 млн гривень. Ці замовлення дозволять завантажити завод ім. Малишева.

20 квітня 2015 року заступник керівника області Марк Беккер повідомив, що виконуючи важливі державні замовлення, підприємства оборонно-промислового комплексу Харківщини забезпечили зростання обсягів виробництво ДП «Завод ім. В.А. Малишева» - на 11 млн. грн. (144,5%).

Відповідно до листа Харківської ОДА, ДП «Завод ім. В.О. Малишева» у 2015 році виконує державне замовлення з виготовлення і постачання БМ «Булат». Крім того, підприємство є співвиконавцем державного замовлення з виготовлення БТР- 4Е (основний замовник - ДП «ХКБМ»). У 2016 році завод планує виконувати держзамовлення з виготовлення і постачання БМ «Булат » і БМ «Оплот». За попередніми даними, обсяг випуску товарної продукції в 2016 році порівняно з 2015 роком збільшиться в 3 рази.