Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

В.Яцуба обіцяє залучити інвесторів до проектів розвитку Севастополя

Голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба запевнив Президента, що севастопольські чиновники докладуть усіх зусиль для того, щоб інвестори брали активну участь у проектах розвитку міста.
Архів
Сказано 19 липня 2011 р.

Джерело

  • http://www.president.gov.ua/news/20792.html
  • http://new-sebastopol.com/news/novosti_sevastopolya/Segodnya_v_Sevastopole_prezentuyut_proekt_privlecheniya_pryamih_inostrannih_investitsiy
  • http://sevnews.com.ua/2666-sevastopol-boretsya-za-investorov-v-obeschaniyah-poyavlyaetsya-konkretika.html
  • Лист заступника голови Севастопольської МДА В.І.Арабаджи

Результат

Згідно інформації управління інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності СМДА від 13 лютого 2013 року, СМДА на постійній основі ведеться робота щодо залучення фінансових коштів інвесторів до регіону з метою реалізації комерційних та комунальних інвестиційних проектів розвитку міста.

Так, з метою забезпечення сприятливих умов для збільшення обсягів

виробництва продукції виноробної галузі м. Севастополь, успішно реалізується інвестиційний проект, направлений на модернізацію виробничих потужностей ТОВ "Інкерманський завод марочних вин". Розпочато впровадження наймасштабнішого в Україні "пілотного" інвестиційного проекту в сфері нерухомості "Будівництво цілорічного курорту "Balaklava Green".

Для підвищення ефективності та надійності теплопостачання в Ленінському

районі м. Севестополь ведеться робота з підготовки інвестиційного проекту з

будівництва когенераційної електростанції в районі котельної № 12 по

вул. Хрустальова, 66. З метою впровадження проекту з розвитку круїзного терміналу Севастопольского морського торговельного порту реалізується комплекс заходів по залученню інвестицій крупної міжнародної круїзної компанії Royal Caribbean Line.

У рамках реалізації Проекту ЄС "Залучення прямих іноземних інвестицій у Севастополь" міською державною адміністрацією спільно з експертами

Європейського Союзу ведеться робота щодо створення індустріального парку у м. Севастополь в районі Молочної балки, зокрема з пошуку та організації переговорів з потенційними міжнародними операторами індустріальних парків.