Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко пообіцяв особисто проконтролювати вирішення питання надання земельної ділянки для учасника АТО

5 березня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко пообіцяв особисто проконтролювати вирішення питання надання земельної ділянки для учасника АТО Василя Хуснотдінова, який проживає в селі Андрусівка (відео 0:31 - 0:53).
Архів
Сказано 5 березня 2015 р.

Джерело

  • http://novosti.kr.ua/news/sergij-kuzmenko-zemelni-pitannya-bijciv-ato-virishuvatimut-pershochergovo-vdeo.html
  • Лист заступника голови ОДА В. Атаманчук
  • http://www.kg-region.com/2015-september-07-kirovograd-news-05.html
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2015/21091506.html
  • Лист в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області А.В. Піньковського
  • Лист заступника голови ОДА А.Коломійцева

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 1 липня 2015 року, заява громадянина Василя Хуснотдінова про надання земельної ділянки у Головному управлінні Держгеокадастру у Кіровоградська області станом на 25 червня 2015 року не зареєстрована.

Накази Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області щодо відведення земельної ділянки вказаному громадянину не видавались. 7 вересня 2015 року заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук аналізуючи питання надання земельних ділянок учасникам АТО, розповіла, що окремі сільради області відмовляють у наданні землі "чужим" учасникам АТО, мотивуючи це тим, що земля резервується для своїх мобілізованих.

21 вересня 2015 року голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко під час засідання колегії проінформував, що на сьогодні 2033 військовослужбовців отримали документи на земельні ділянки. Він зауважив, що робота йде нелегко, але він тримає це питання на щоденному контролі.

В. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області А.В. Піньковський 30 травня 2016 року повідомив, що відповідно до Автоматизованої системи діловодства Док Проф 2.0 заява, від гр. Хуснотдінова Василя Феліхіддіновича щодо надання земельної ділянки не надходила.