Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації

Резніченко заявив, що не допустить тиску контролюючих органів на підприємства Запорізької області

5 березня 2015 року голова Запорізької обласної державної адміністрації Валентин Резніченко заявив, що не допустить тиску контролюючих органів на підприємства Запорізької області. Він запевнив присутніх, що готовий виступити головним лобістом та протекціоністом інтересів промисловості Запорізької області на рівні президента та уряду.
Архів
Сказано 5 березня 2015 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/26288/valentin-reznichenko-gotoviy-stati-golovnim-lobistom-i-protektsionistom-zaporizkoji-promislovosti.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/26528/problemi-funktsionuvannya-sistemi-transportu-regionu-virishuvatimutsya-na-ministerskomu-rivni.html

Результат

27 березня 2015 року, перший заступник голови Запорізької ОДА Григорій Самардак заявив, що екс-голова обласної державної адміністрації Валентин Резніченко виконав свою обіцянку. Посадовець зазначив, що наразі немає проблем з комунікації між облдержадміністрацією та урядом.

Оскільки голова обласної державної адміністрації в Україні підпорядкований безпосередньо виконавчій владі, в особі Президента України та Кабінету Міністрів України, факт наявності співробітництва на рівні комунікації є очевидним. Враховуючи це обіцянка переміщується в категорію “архівні обіцянки”.