Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін запевнив, що буде інформувати громадськість про результати боротьби з корупцією

28 лютого 2015 року голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін пообіцяв інформувати громадськість про результати боротьби з корупцією в області.
Виконано
Сказано 28 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://interfax.com.ua/news/interview/252923.html
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25576
  • http://kharkov.dozor.ua/news/vlast/1159139.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=xO7BsCaPgoE

Результат

2 квітня 2015 року Райнін повідомив, що останні два місяці десятки корупціонерів притягнуто до відповідальності, включаючи чиновників вищої ланки. Сотні - знаходяться в розробці правоохоронних органів. У цьому ряду - затримання при отриманні хабарів міського голови та депутатів міської ради Люботина, керівників одного з департаментів Харківської міської ради, співробітників Дзержинського та Жовтневого військкоматів та багато інших.

4 червня 2015 року Райнін повідомив, що за протиправну діяльність поплатився вже цілий ряд чиновників. Це і заступник начальника харківської міської міліції, і військові комісари. Він додав, що корупціонери області зрозуміли, що влада з ними жартувати не збирається.

30 липня 2015 року Ігор Райнін прозвітував, про досягнення області у питанні боротьби з корупцією. Зокрема, він доповів про кількість високопосадовців, які вже затримані або яким оголошено підозру у скоєнні злочину. Серед них низка представників ГАЇ, ВМС, Фіскальної та Податкової служби України, Державних інспекцій, військоматів, посадовців ОДА та окремих райдержадміністрацій, сільські та міські голови та ін. Загалом, складено більше 100 протоколів про корупцію. Райнін підкреслив, що більшість корупційних злочинів було виявлено самими ж департаментами та підрозділами окремих установ.

Варто додати, що Ігор Райнін регулярно звітує щодо боротьби Харківської влади з корупцією в регіоні у програмі "Суспільний інтерес".