Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв придбати нове сучасне обладнання для кардіологічного відділення Обласної клінічної лікарні

3 березня 2015 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін повідомив, що 5 березня в бюджет області внесуть зміни. Значну частину грошей з міської скарбниці планують виділити на медичну галузь.За словами Ігоря Райніна частину цієї суми спрямують на придбання обладнання для кардіологічного відділення Обласної клінічної лікарні. У медзаклад закуплять спеціальну техніку для порятунку життя людям з інфарктами, аналогів якої в області зараз немає.
Виконано
Сказано 3 березня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/BlokPP.Kharkiv?fref=nf
  • http://sid.dinecat.com/uk/admin/statements/edit/1/29351.html
  • Лист т.в.п. заступника голови облдержадміністрації В. О. Глушка

Результат

5 березня 2015 року депутати Харківської обласної ради на пленарному засіданні XXXIV сесії прийняли зміни до обласного бюджету. Зокрема, для Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації передбачено 81 млн 315 тис. грн. На ці кошти планують закупити рентгенівські апарати, а також медичне обладнання для обласного онкологічного центру, для створення цілодобової кардіохірургічної служби, для обласного бюро судово-медичної експертизи та ін.

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, з обласного бюджету 5 березня 2015 р. були виділені 80,046 млн грн для поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я Харківської області. Рішенням позачергової сесії Харківської обласної ради від 18 червня 2015 р. виділені кошти розподілені між закладами охорони здоров'я обласного підпорядкування для придбання медичного обладнання, в тому числі і для кардіологічного відділення обласної клінічної лікарні (закупівля рентгенологічної трубки на апарат ангеограф для проведення досліджень судин, апаратура для ультразвукових досліджень та ін.).

.